Laadstations

Laadstations

Luitjes Laadstations

De populariteit van elektrisch rijden groeit en dat betekent dat het aantal laadpalen moet toenemen. Voor LUITJES Elektrotechniek is het installeren van laadpalen geen nieuw territorium, dankzij onze ervaring en inzet sinds de oprichting.

Ook bedrijven maken steeds vaker de overstap naar elektrische auto’s en bijbehorende laadstations. Dit is niet alleen om te besparen op brandstofkosten, maar ook om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Bovendien is het bezit van een laadstation goed voor het imago en de klantgerichtheid van uw bedrijf. Zowel klanten als medewerkers zullen het zeer waarderen als ze gebruik kunnen maken van het laadstation. Heden ten dage verwachten mensen van bedrijven dat ze een duurzaam beleid volgen, net als de overheid. Dankzij het aanvullende overheidsbeleid wordt het steeds aantrekkelijker om bedrijfsvoertuigen elektrisch te maken, waarbij er verschillende subsidies beschikbaar zijn. Het doel is om in 2030 iedereen elektrisch te laten rijden, wat betekent dat er steeds meer laadpalen moeten worden geïnstalleerd.

Meer over LUITJES Elektrotechniek

Wij werken, als Bespaar Adviseur, nauw samen met LUITJES Elektrotechniek en nemen graag de installatie van uw laadstation voor onze rekening. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en de beste installatie. Neem contact op met ons als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Want samen kunnen we nagenoeg alles voor u realiseren!

Meer weten?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen je graag met het verduurzamen van je pand.

Vraag een GRATIS adviesgesprek aan en kom in aanraking met een van onze experts. 

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in voor een terugbel afspraak. Wij streven er naar om je binnen 2 werkdagen terug te bellen.