Infrarood warmtepanelen

Met de infrarood warmtepanelen van ThermIQ hebben wij een kwaliteitsproduct in handen die wij met een gerust hart aan de man kunnen brengen.

Waarom ThermIQ?
ThermIQ streeft hetzelfde doel na als Bespaar-adviseur: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. ThermIQ heeft de tweede plek met de MKB Innovatie Reward behaald en de warmtepaneel is omarmd door niemand minder dan wijlen Wubbo Ockels. Deze feiten hebben onze keuze om met ThemIQ te werken alleen maar makkelijker gemaakt. Met ThermIQ bedienen wij zowel de zakelijke markt als de consumentenmarkt. Heeft u interesse in ons product dan kunt u ons mailen.

ThermiQ warmtepanelen 

Over ThermIQ

ThermIQ is een fabrikant van infrarood verwarmingspanelen en intelligente verwarmingsoplossingen. Ze produceren innovatieve producten van hoge kwaliteit. Door continu te innoveren kan ThermIQ zijn positie als kwaliteitsproducent van infrarood verwarming behouden. Daarnaast werken ze met een perfecte combinatie van ambachtelijke professionaliteit, een geavanceerd productieproces en zeer strenge kwaliteitscontroles.
 

Het bedrijf

De aandacht van ThermIQ is net als Bespaar-adviseur gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat ze de producten en hun manier van werken benaderen vanuit haar betekenis voor het grotere geheel. ThermIQ is een frisse jonge onderneming waarin veel ervaring en kennis is gewaarborgd. ThermIQ werkt voor de volle 100% aan “QI met IQ”. Dit staat voor: “Qualiteits Infrarood (QI) verwarmingsoplossingen door intelligente (IQ) manieren van productie en toepassen in de praktijk”.
 

Nederlands – Duits bedrijf

ThermIQ is een Nederlands bedrijf met een Duitse productie-eenheid voor infrarood verwarmingspanelen. De kennis en de productieprocessen bij ThermIQ kennen een permanente ontwikkeling en verbetercyclus.
 

Bespaar-adviseur-ThermIQ

Bespaar-adviseur en ThermIQ delen dezelfde uitgangspunten. Dat hebben we ook duidelijk omschreven in ons bedrijfsprofiel. ThermIQ beschikt over heel veel kennis en heeft een geweldige trackrecord dat wij met deze partner een parel uit de infrarood panelen markt in handen hebben.

ThermiQ warmtepanelen