Keramisch filter

Keramichfilter

Climate Coating

ClimateCoating is een hightech keramisch filter. Samen met andere bestanddelen laat het zich verwerken als muurverf. Het keramische filter heeft een grote, positieve invloed op de temperatuur -en vochtregulering, lichtreflectie en de akoestiek. Het is ultra dun, extreem sterk en elastisch en wordt binnen en buiten toegepast. Het is bovendien een gecertificeerd milieuvriendelijk vloeibaar keramisch filter met een zeer lange levensduur en eigenschappen, die zowel het leefcomfort en binnenklimaat in een ruimte verbeteren en de energiekosten verlagen.

Gaat u voor ClimateCoating? Dan hebben wij een kortingscode voor u. Deze code geldt alleen als u via ons bestelt. Gebruik code 1808 voor 5% korting.

Voordelen

Temperatuurregulerend

De Keramische Filter van Climate Coating werkt temperatuurregulerend voor uw woning of bedrijfspand

Vochtregulerend

De Keramische Filter van Climate Coating werkt vochtregulerend voor uw woning of bedrijfspand

Lichtreflecterend

De Keramische Filter van Climate Coating werkt lichtreflecterend voor uw woning of bedrijfspand

Meer over Climate Coating

Muren en daken hebben een vitale invloed op de functionaliteit van de gebruikerskwaliteit van een gebouw. Deze invloed kan door technologische innovatie sterk verbeterd worden door het aanbrengen van een hightech keramisch filter.

Meer weten?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen je graag met het verduurzamen van je pand.

Vraag een GRATIS adviesgesprek aan en kom in aanraking met een van onze experts. 

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in voor een terugbel afspraak. Wij streven er naar om je binnen 2 werkdagen terug te bellen.