Ledverlichting

Met het merk Verbatim hebben wij een technisch duurzaam en betrouwbaar product in handen en bieden wij een uitstekende propositie aan.

Verbatim ledverlichting

Over Verbatim
Verbatim, onderdeel van Mitsubishi Chemical Corporation, biedt duurzame retrofit oplossingen en loopt ver vooruit op de nieuwste led en oled technologieën. Met de led lichtbronnen van Verbatim heeft de eindgebruiker een betrouwbaar product waarmee tot wel 70% bespaard kan worden op de elektriciteitskosten. Door de lange levensduur wordt ook nog eens flink bespaard op de vervangingskosten. Beide elementen zorgen voor een CO2 reductie en leveren hierdoor een bijdrage aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ledverlichting
Door de geleverde besparingen op zowel de kosten als op het milieu gaan steeds meer bedrijven en consumenten over op led. Het gevolg hiervan is dat het aanbod van ledverlichting explosief gegroeid is en de markt van aanbieders erg ondoorzichtig is geworden. Led is een brok techniek die niet te vergelijken is met de traditionele lichtbronnen. Led vergt kennis en ondersteuning op het gebied van techniek en verkoop. Bespaar-adviseur wil hierin als leverancier onderscheidend zijn door actief mee te helpen en mee te denken als het gaat om bijvoorbeeld:
 
  • Het inventariseren van de bestaande lichtbronnen en het opstellen van een bespaarrapport voor de klant/prospect.
  • Het bespreken en plaatsen van een proefopstelling bij uw klant/prospect.
  • Het samenbrengen van partners met verschillende disciplines.
  • Het inplannen van technische ondersteuning in samenwerking met de mensen van Verbatim/Disticenter.
  • Het houden van seminars over de nieuwste producten, technieken, verkoop en marketing.
  • Ondersteuning bieden op het gebied van marketing en communicatie door ons en Verbatim/Disticenter.
Door een goede samenwerking en het topproduct van Verbatim kunnen wij de verkopen succesvol maken. Kostenbesparing en CO2 reductie bij de eindgebruiker is hiervan een gevolg.

Verbatim ledverlichting