Over Bespaar-adviseur

Vandaag de dag zijn we ervan doordrongen dat besparen op onder andere energie(kosten) steeds belangrijker wordt. Maar met alleen een duurzame visie bent u er nog niet. Want hoe pakt u dit in de praktijk aan? Welke besparingen kunt u realiseren in uw woning of binnen uw bedrijf? Hoe vertaalt u uw toekomstvisie in concrete veranderingen?

Met onze kwaliteitsproducten biedt Bespaar-adviseur een uitstekende ondersteuning op het gebied van sales, aftersales en productkennis. Wij willen als distributeur onderscheidend zijn door actief mee te denken met onze klanten en prospects. De technische afdelingen van Verbatim, ThermIQ en Honeywell verlenen hierbij volledige ondersteuning. Van al onze producten zijn er datasheets en rapporten beschikbaar.
 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Bespaar-adviseur adviseert én realiseert duurzame bespaar-oplossingen. Als spin in het web brengen we uw situatie in kaart, geven we u advies over besparen en duurzaamheid, selecteren we voor u de juiste, kwalitatief hoogwaardige leveranciers, implementeren we bespaarproducten en behouden we de regie tijdens het gehele proces. Het resultaat? Lagere kosten en duurzame oplossingen.

Bespaar-adviseur maakt alleen gebruik van hoogstaande kwaliteitsproducten die het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kunnen waarborgen. Bespaar-adviseur is distributeur van ThermIQ infrarood warmtepanelen, dealer van Verbatim ledverlichting en leverancier van Honeywell PV panelen. Wij hebben bewust gekozen voor deze betrouwbare merken, omdat zij hetzelfde gedachtegoed uitdragen als wij.

ThermIQ is een Nederlands bedrijf in infrarood warmtepanelen met een gedegen productie in Duitsland. Verbatim ledverlichting is een dochteronderneming van Mitsubishi Chemical (conglomeraat Mitsubishi). Beide merken werken alleen met eerste klas componenten wat zich weer uit in hoogwaardige kwaliteitsproducten. Honeywell biedt u een zonnepaneel met een superieure duurzaamheid en uitstekende prestaties.

 
Op welke producten en diensten kunt u onder andere besparen?
  • Verwarming
  • Verlichting
  • Energieopwekking