Over ons

Overons

Over Bespaar-Adviseur

Vandaag de dag zijn we ervan doordrongen dat besparen op onder andere energie(kosten) steeds belangrijker wordt. Maar met alleen een duurzame visie bent u er nog niet. Want hoe pakt u dit in de praktijk aan? Welke besparingen kunt u realiseren in uw woning of binnen uw bedrijf? Hoe vertaalt u uw toekomstvisie in concrete veranderingen?

Met onze kwaliteitsproducten biedt Bespaar-adviseur een uitstekende ondersteuning op het gebied van sales, aftersales en productkennis. Wij willen als distributeur onderscheidend zijn door actief mee te denken met onze klanten en prospects. De technische afdelingen van Indulite en ThermIQ  verlenen hierbij volledige ondersteuning. Van al onze producten zijn er datasheets en rapporten beschikbaar.

Naast het geven van advies en leveren van de producten bieden wij ook installatie aan door erkende monteurs. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. 

Onze producten

Heat Screens

Een toekomstbestendige oplossing: klaar voor het aardgas-loze tijdperk. Bespaar zo’n 50-70% energie t.o.v. een cv-systeem.

Een oplossing die volledig elektrisch is en ideaal i.c.m. zonnepanelen. Ook bespaart u op uw energie rekening!

Ledverlichting

Led-verlichting gebruiken tot wel 80 of 90% minder energie dan de ouderwetse gloeilampen en halogeenlampen

Door de langere levensduur van led lampen en het mindere energie verbruik, zijn deze lampen een stuk beter voor het milieu 

Zonnepanelen

Zonnepanelen wekken gratis stroom op. De investering is binnen enkele jaren terugverdiend. 

Zonnepanelen zijn betrouwbaar en kennen een lange levensduur, gemiddeld wel van zo’n 10 tot 20 jaar. 

Infrarood warmtepanelen

Bespaar op de energierekening door gebruik te maken van infrarood warmtepanelen. Deze panelen stralen warmte uit en zijn effectief in het verhitten van ruimtes en specifieke objecten. Bespaar tot 70% i.v.m. een CV-systeem.

Doorstroom verwarmers

Geen lange waterleidingen meer en dure centrale opslag voor warm water! De tankloze waterverwarmers van CLAGE verwarmen alleen het water dat u echt nodig heeft. Zo behoren lange opwarmtijden en energieverliezen tot het verleden.

Batterij

Nederland bouwt windturbines en plaatst zonnepanelen om te verduurzamen. Echter, deze bronnen zijn onvoorspelbaar en maken het moeilijk om het energienetwerk in balans te houden. Cube speelt een belangrijke rol in het opslaan van deze energie.

Laadstation

De populariteit van elektrisch rijden en bedrijfsvoertuigen neemt toe, wat betekent dat het aantal laadpalen moet toenemen. LUITJES Elektrotechniek heeft ervaring met het installeren van laadpalen en biedt diensten aan om te voldoen aan de groeiende vraag. Het bezit van een laadstation draagt bij aan een positieve imago, duurzaam beleid en klanttevredenheid.

Waar wij goed in zijn 

Bespaar-adviseur adviseert én realiseert duurzame bespaar-oplossingen. Als spin in het web brengen we uw situatie in kaart, geven we u advies over besparen en duurzaamheid, selecteren we voor u de juiste, kwalitatief hoogwaardige leveranciers, implementeren we bespaarproducten en behouden we de regie tijdens het gehele proces. Het resultaat? Lagere kosten en duurzame oplossingen.

Bespaar-adviseur maakt alleen gebruik van hoogstaande kwaliteitsproducten die het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kunnen waarborgen. Bespaar-adviseur is distributeur van ThermIQ infrarood warmtepanelen, dealer van Indulite ledverlichting en leverancier van PV panelen. Wij hebben bewust gekozen voor deze betrouwbare merken, omdat zij hetzelfde gedachtegoed uitdragen als wij.

ThermIQ is een Nederlands bedrijf in infrarood warmtepanelen met een gedegen productie in Duitsland.