Partners

Partners

Bespaar-adviseur 

werkt samen met de volgende partners:

Met Bespaar-adviseur werkt met verschillende partners om zo hun beste kwaliteit aan de klanten kunnen leveren.

Met deze kwaliteitsproducten bieden wij als Bespaar-adviseur een uitstekende ondersteuning op het gebied van sales, after sales en productkennis. Wij willen als salesmanagers onderscheidend zijn door actief mee te denken met onze klanten/prospects. De technische afdeling(en) van ThermIQ/Comfort Heating, Easy Comfort/Indulite/Clage/Climate Coating/Iwell/Luitjes verlenen hierbij hun volledige ondersteuning. Van al deze producten zijn er datasheets en/of rapporten beschikbaar.

De Partners

Het Slimste Huis Alkmaar is vooral bedoeld om de verschillende mogelijkheden die er zijn om een slimme woning te realiseren te beleven. Dat hoeft niet per se duur te zijn: soms is een slimme, kleine aanpassing het antwoord op een groot probleem. In de woning worden diverse oplossingen gedemonstreerd.

Bespaar-adviseur BV werkt samen met; installatiebedrijf Luitjes BV te Schagen. Deze installeert voor ons de infrarode warmtepanelen en levert tevens voor ons PV-panelen, baterijen met eventueel laadstations.

ThermIQ

Bespaar-adviseur BV is partner van; ThermIQ BV, infrarood warmtepanelen, een Nederlands bedrijf met de productie in Duitsland.

Comfort heating

Bespaar-adviseur BV is partner van; Comfort Heating BV, infrarood warmtepanelen, een Nederlands bedrijf met de productie in Nederland.

Indulite

Bespaar-adviseur BV is partner van; Indulite BV, een Nederlandse fabrikant van LED- verlichting.

Clage

Bespaar-adviseur BV is partner van; Clage BV, een Duits leidend producent van doorstroom waterverwarmers.

Climate Coating

Bespaar-adviseur BV is partner van; Climate Coating BV (voorheen Thermoshield) levert keramische filtertechnologie

Iwell

Bespaar-adviseur BV is partner van; Iwell BV voor een slimme batterij.

Easy comfort

Bespaar-adviseur BV is partner van; Easy comfort BV, infrarood warmtepanelen, een Nederlands bedrijf met de productie in Nederland.