Partners


Bespaar-adviseur werkt samen met de volgende partners:


Salo
 
Salo U.A. is een inkoopvereniging voor installateurs, loodgieters en dakdekkers in de regio’s Noord-Holland boven het Noordzeekanaal, Haarlem, Haarlemmermeer, het Gooi en Friesland. Het assortiment dekt de behoefte voor alle installateurs (water, CV en elektra). Salo is totaalleverancier voor Elektra & Licht, Sanitair, Dakbedekking, Verwarming, Ventilatie & Air Conditioning. Om de leden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt Salo samen met veel leveranciers.Het slimste huis Alkmaar In het Slimste Huis Alkmaar maakt u kennis met de woonmogelijkheden van nu. Domotica is daarbij een sleutelwoord: het maakt van uw (t)huis een prettige en comfortabele leefomgeving, het gevoel van veiligheid kan er toenemen én het stelt de bewoner in staat regie zo lang mogelijk in eigen hand te houden.

Het Slimste Huis Alkmaar is vooral bedoeld om de verschillende mogelijkheden die er zijn om een slimme woning te realiseren te beleven. Dat hoeft niet per se duur te zijn: soms is een slimme, kleine aanpassing het antwoord op een groot probleem. In de woning worden diverse oplossingen gedemonstreerd.

Van maandag t/m zaterdag staan gastvrouwen en/of heren klaar om u door Het Slimste Huis Alkmaar rond te leiden.

U kunt vanaf 12 uur binnenlopen. Wilt u zeker zijn van een afspraak, dan kunt u via de website een rondleiding reserverenHop Noord B.V. houdt zich bezig met het monteren van alle soorten systemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende montage werkzaamheden van elektrotechnische installaties. De montage werkzaamheden zijn sterk uiteenlopend, ze hebben ervaring in vele verschillende technieken: kabelgoten, vloergoten, lichtlijnsystemen, leggen van kabels, buisinstallaties, inleggen van armaturen en aansluiten, ladderbanen, spanning-railsystemen, wandgoten.
DistriCenter verzorgt de distributie van o.a. Verbatim, hoogwaardige producten van het internationale moederbedrijf Mitsubishi: Verbatim LED Verlichting, Verbatim Storage, Verbatim 3D Filaments, Verbatim Laptoptassen en Trolleys en CleanSui waterfilter kannen en filters. Zij zijn ook onze partner distributeur van ThermIQ. Zo hebben wij een uitstekende synergie met deze partner. DistriCenter staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een uitstekende service.
Luitjes is de elektrische installateur met kennis elektrische componenten.
Wat 35 jaar geleden begon is nu uitgegroeid tot een professionele onderneming welke is gaan ontwerpen, installeren en beheren van technische installaties voor utiliteitsbouw, industrie, woningbouw en infra. Dankzij onze veelzijdigheid en integrale aanpak kunnen we onze klanten superieure kwaliteit biede
n.